Tietoa meistä

Olemme vuodesta 2001 toiminut viher- ja ympäristörakennusliike. Asiakkaitamme ovat etenkin yksityiset ihmiset ja asunto-osakeyhtiöt,  teemme aliurakointia myös rakennusliikkeille. Työkohteinamme ovat omakoti-, rivi- ja kerrostalopihat, sekä vapaa-ajanasuntojen ympäristöt. Työmaat ovat  pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla, varikkomme ja toimistomme sijaitsevat Lopella. Viherrakennuskauden aikana toteutamme n. 15-20 eri kokoista projektia. Rakennuskohteena voi olla jokin puutarhan yksittäinen osa-alue, tai toisaalta koko piha-alueen saneeraus. Sekä uudisrakennuskohteet että perusparannukset kuuluvat toimenkuvaamme. Yksityispihoihin soveltuvat maansiirtokoneet löytyvät omasta kalustostamme.

 

Yleensä annamme projekteista kokonaisurakkatarjouksen. Toimeksiannoista teemme kirjallisen urakkasopimuksen asiakkaan kanssa, työn laadussa toimimme VRT´11 ja InfraRYL 2010 mukaisesti. Hoidamme luonnollisesti yhteiskuntavelvoitteemme Suomeen, ja kuulumme tilaajavastuulain mukaiseen Luotettava Kumppani –ohjelmaan. Olemme myös Maaseudun Työnantajaliiton jäsenyritys.

 

Olemme aktiivisena jäsenenä viherrakennusyritykset kokoavassa Viher- ja ympäristörakentajat ry.ssä, mukana vaikuttamassa Suomessa nopeasti kehittyvään viheralaan.

Saarnivaahtera Oy • Pehtorinkuja 3 • 02940 ESPOO • p. 040 565 3150 • info(at)saarnivaahtera.fi

© Saarnivaahtera Oy 2020

Sivusto: Meridesign & Marketing